10. 2. 2016

Veď mi prezrať, čo chceš na Valentína ... ?!

        Odkedy ste si uvedomily, že ide valentín, alebo zo všadiaľ na vás padajú srdiečka, pričom sa snažíte nevšímať kraslite a veľkonočných zajkov, mátepremyslené, ako svojho partnera prekvapíte na Valentína (aspoň tí, ktorí to oslavujú). A preto akosi očakávame (my, ženy), že to takto bude aj z druhej strany, preto sa vytešujete. Ale zrazu pri šálke čaju sa vás partner nenápadne opýta, čo chcete na valentína, alebo ako si ho predstavujete a vás zaskočí, ešte predtým, než sa vnútorne nahneváte a následne sa usmejete a poviete: " nic zlatko, stačí, že budeme spolu". Ale prd. Chceme darčeky. 
        Preto som vytvorili akýsi zoznam darčekov, ktoré ženy ako ja tak trošku očakávajú od svojho partnera.

Kvety. Pokiaľ nie je zasadená práve na ruže, tak experimentuj. Všetko čo je iné, je zaujímavé, kreatívne. Buď si zisti aká je jej najobľúbenejšia, alebo sa inšpiruj ročným obdobím (vynechaj jeseň a chryzantémy, pokiaľ nám neplánujete pohreb). Momentálne sú v kurze tulipány, narcisy. Krásne farebné, voňavé. Nezabudni si ich obhájiť formulkou: pripomínali mi teba, prípadne voňajú ako ty. 
Makrónky. Nemôžte ísť do Paríža práve na Valentína? Zožen si francúzsky film, sladké makrónky a do uška jej šepkaj: Je t´aime.
Bonboniera. Sťažujeme sa, že sme tučné? A čo! Na Valentína nám dovoľte cítiť sa sexy, aj s čokoládou v puse. Veď mi ju spálime. A keď na vás neveriacky pozrie, lebo práve teraz neje žiaden cukor. Pevne ju chyťte a povedzte jej, že je krásna taká aká je. 
Šampanské. Vy ste na ňho zabudli? Robíte veľkú chybu. Troška alkoholu nikomu nezaškodilo a bublinky vás vynesú do výšin, s elegantnou nonšalantnosťou.
Valentínka. Nevieš ako jej povedať, že ju miluješ aby si to zapamätala na dlhšie ako do ďalšieho dňa? Kúp jej valentínku a pripíš aj nejaké to tvoje slovo. Máme radi vás, vaše písmo a vaše odkazy, hoci ich možno niekedy nevieme prečítať. Ale už keď nezabudni k tomu ešte niečo dokúpiť, pokiaľ to natajnáša nevopcháš popod dvere ako sladký anonym.
Lístky. Do divadla, do kina, na výstavu, koncert hocičo, čo ju zaujíma, baví, miluje. Nechceš ísť tam s ňou? Nemusíš. Nechaj nech si to vychutná so svojími priateľmi. Ale ona bude vedieť, že ju poznáš a toto si jej daroval presne z toho dôvodu.
Umenie. Miluje umenie? Alebo si myslíš, že valentínka je slabá a ona ju aj tak po čase strčí do šuflíka? Tak presne toto jej môžeš darovať. Obraz so zaľúbeným odkazom, obrázkom, alebo len niečim, čo sa jej páči. Valentín ti srdiečkové medze nekladie.
Hand made. Vyrábaj, kresli, tvor, zlepuj. Všetko čo výjde z tvojích rúk ju poteší dvojnásobne ako keď niečo kúpiš v obchode. Ak nie si tvorivý, tak aspoň vyzdob izbu, kde si spravíte romantický piknik. Nakresli jej odkaz na cestu (davaj pozor aby nezapršalo), zaspievaj (zarecituj) jej pieseň, ktorú si zložil. Vymyslí hru, ktorou sa dostane k darčeku. Navar jej, atď. Internet je plný nápadov na kreatívneho Valentína.






Láske zdar, zaľúbenci. <3

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára